اصلاح برخی از مواد آیین‌نامه خدمات رفاهی کارکنان واحدهای حوزوی موضوع مصوبه ۶۷۵ شورای عالی حوزه‌های علمیه

  • شماره مصوبه: 1841
  • شماره جلسه: 25
  • تاریخ تصویب: ۱۴۰۲/۰۸/۱۵
  • تاریخ ابلاغ: ۱۴۰۲/۰۸/۲۹
  • مرجع تصويب: کمیته بودجه شورای عالی حوزه های علمیه
 متن مصوبه:مواد ۶، ۹، ۱۳، ۱۶، ۲۰ و ۲۱ آیین‌­نامه خدمات رفاهی موضوع مصوبه ۶۷۵ شورای عالی حوزه­‌های علمیه به شرح ذیل اصلاح گردید:ماده۶. واحدهای حوزوی می­توانند در مناسبت­­‌های مذهبی و ملی مبالغی معادل امتیازات جدول ذیل به کلیه کارکنان پرداخت نمایند:[۱]
ردیفمناسبت­‌هاامتیاز پایه پرداختی به همه کارکناننحوه پرداخت به ازای عائله و اولاد
سرپرستی خانوادهفرزند اولفرزند دومفرزند سومفرزند چهارم و بیشتر
۱عید سعید مبعث۲۳۵۳۳۶­% امتیاز پایه۱۲­% امتیاز پایه۱۸­% امتیاز پایه۲۴­% امتیاز پایه۳۰ % امتیاز پایه
۲عید سعید غدیر خم وعید سعید قربان۲۳۵۳۳۶­% امتیاز پایه۱۲­% امتیاز پایه۱۸­% امتیاز پایه۲۴­% امتیاز پایه۳۰ % امتیاز پایه
۳سالروز ولادت حضرت محمد(ص)۲۳۵۳۳۶­% امتیاز پایه۱۲­% امتیاز پایه۱۸­% امتیاز پایه۲۴­% امتیاز پایه۳۰ % امتیاز پایه
۴سالروز ولادت حضرت فاطمه(س)۲۳۵۳به مناسبت روز زن به طور یکسان به کارکنان پرداخت می­شود.
۵سالروز ولادت حضرت علی(ع)۲۳۵۳به مناسبت روز مرد به طور یکسان به کارکنان پرداخت می­شود.
۶اعیاد شعبانیه۲۳۵۳۳۶­% امتیاز پایه۱۲­% امتیاز پایه۱۸­% امتیاز پایه۲۴­% امتیاز پایه۳۰ % امتیاز پایه
۷سالروز پیروزی انقلاب اسلامی(۲۲ بهمن)۲۳۵۳۳۶­% امتیاز پایه۱۲­% امتیاز پایه۱۸­% امتیاز پایه۲۴­% امتیاز پایه۳۰ % امتیاز پایه
۸روز خاص کارکنان۲۳۵۳مانند روز کارمند و نظیر آن یکبار در سال
تبصره ۱: مبالغ معادل امتیازات جدول فوق در ازای مسئولیت سرپرستی خانواده و فرزندان به کارمندانی که از کمک هزینه عائله­‌مندی و اولاد برخوردار هستند، پرداخت می­‌شود.۱.تبصره ذیل ماده ۶ اصلاحی مصوبه ۹۶۳ خدمات رفاهی، حذف گردید.       تبصره ۲: حداکثر سن برای فرزندان کارکنان که از مزایای این ماده استفاده می‌کنند برای اولاد ذکور به شرط عدم اشتغال و عدم ازدواج و ارائه گواهی مبنی بر ادامه تحصیل، تا ۲۵ سال تمام و برای اولاد اناث به شرط عدم اشتغال، تا زمان ازدواج خواهد بود.ماده۹. واحدهای حوزوی می‌­توانند در ابتدای سال تحصیلی و به مناسبت بازگشایی مدارس، حوزه‌­های علمیه و دانشگاه­‌ها به فرزندان محصّل، طلبه و دانشگاهی کارکنان، مبلغی معادل ۲۳۵۳ امتیاز، پرداخت کنند.تبصره: حداکثر سن برای فرزندان کارکنان که از مزایای این ماده استفاده می‌کنند برای اولاد ذکور به شرط عدم اشتغال و عدم ازدواج و ارائه گواهی مبنی بر ادامه تحصیل، تا ۲۵ سال تمام و برای اولاد اناث به شرط عدم اشتغال، تا زمان ازدواج خواهد بود.ماده۱۳. کمک هزینه ایاب و ذهاب(سرویس رفت و آمد) کارکنان واحدهای حوزوی، که ۴۴ ساعت در هفته مشغول به کار می­‌باشند، و از سرویس سازمانی استفاده نمی­‌کنند، به نسبت روزهای حضور، در تهران مبلغی معادل ۷۰۶ امتیاز و در شهرهای دارای پانصد هزار نفر جمعیت و بالاتر مبلغی معادل  ۴۷۱ امتیاز، قابل پرداخت است.ماده۱۶. واحدهای حوزوی می­‌توانند به منظور بن خرید ماه مبارک رمضان، مبالغی معادل امتیازات جدول ذیل، به کارکنان پرداخت نمایند:
مناسبت­امتیاز پایه پرداختی به همه کارکناننحوه پرداخت به ازای عائله و اولاد
سرپرستی خانوادهفرزند اولفرزند دومفرزند سومفرزند چهارم و بیشتر
ماه مبارک رمضان۲۳۵۳۳۶­% امتیاز پایه۱۲­% امتیاز پایه۲۴­% امتیاز پایه۳۶­% امتیاز پایه۴۸­% امتیاز پایه
 تبصره: حداکثر سن برای فرزندان کارکنان که از مزایای این ماده استفاده می‌کنند برای اولاد ذکور به شرط عدم اشتغال و عدم ازدواج و ارائه گواهی مبنی بر ادامه تحصیل، تا ۲۵ سال تمام و برای اولاد اناث به شرط عدم اشتغال، تا زمان ازدواج خواهد بود.ماده ۲۰. واحدهای حوزوی می­‌توانند بابت تولد هر فرزند، مبالغی معادل امتیازات جدول ذیل، به کارکنان پرداخت نمایند:
تعداد فرزندفرزند اولفرزند دومفرزند سومفرزند چهارمفرزند پنجم و بالاتر
امتیاز۳۵۲۹۷۰۵۹۹۴۱۲۱۱۷۶۵۱۴۱۱۸
 ماده ۲۱. کمک هزینه مهدکودک، صرفاً برای بانوان کارمند واحدهای حوزوی فاقد مهد کودک به ازای هر فرزند زیر شش سال ماهانه حداکثر برابر مبلغی معادل ۵۸۸ امتیاز، قابل پرداخت می­‌باشد.* این مصوبه از اول مهر ماه سال ۱۴۰۲ اجرا خواهد شد.

اسناد پشتیبان

شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳