اعتبارات مصوب هزینه‌ای سال ۱۴۰۰ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه

  • شماره مصوبه: 1565
  • شماره جلسه: 1
  • تاریخ تصویب: ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
  • تاریخ ابلاغ: ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
  • مرجع تصويب: کمیته بودجه شورای عالی حوزه‌های علمیه
اعتبارات مصوب هزینه‌ای سال ۱۴۰۰ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیهمتن مصوبه:اعتبارات هزینه‌ای سال ۱۴۰۰ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه به شرح  ذیل مورد تصویب قرار گرفت:کلیات منابع و مصارف (اولویت اول)الف) منابع:
ردیفعنواناعتبار مصوب ملاحظات
۱شورای عالی حوزهاعتبار مصوب از سقف اول  ۴,۴۱۷,۰۰۰,۰۰۰ 
منابع انتقالی از سقف دوم۱۷۰,۰۰۰,۰۰۰مازاد بر سقف مصوب جهت پرداخت سنوات
۲دفتر مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید۴,۰۰۰,۰۰۰ 
۳سازمان‌ها و نهادها(منابع اختصاصی جهت مصارف معین)۶۸۹,۰۰۰,۰۰۰منابع اوقافی تغذیه و اختصاصی دیگر
۴منابع داخلیاجرای برنامه‌ها۳۰,۰۰۰,۰۰۰درآمد سنجش، پذیرش و ...
فروش اموال  ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ 
سایر درآمدهای متفرقه۲۵۰,۰۰۰,۰۰۰درآمد استانها
جمع منابع۵,۵۷۰,۰۰۰,۰۰۰ 
ب)مصارف:  
ردیفعنواناعتبار مصوب ملاحظات
۱جاریپرسنلی۱,۸۶۴,۱۰۶,۰۰۰ 
اداری عمومی۴۳۸,۲۱۴,۰۰۰ 
جمع جاری۲,۳۰۲,۳۲۰,۰۰۰ 
۲برنامه‌ایآموزشی۷۶۳,۷۹۰,۰۰۰ 
تحقیقات و پژوهش۱۵۴,۵۰۰,۰۰۰ 
فرهنگی تربیتی۱۷۵,۲۵۰,۰۰۰ 
تسهیلات اعطایی۱,۰۱۹,۵۰۰,۰۰۰ 
خاص۲۱۸,۸۴۰,۰۰۰ 
امور تبلیغی۸۲۱,۸۰۰,۰۰۰ 
جمع برنامه‌ای۳,۱۵۳,۶۸۰,۰۰۰ 
۳سرمایه‌ایتجهیزات اداری فنی۶۹,۰۰۰,۰۰۰ 
جمع سرمایه‌ای۶۹,۰۰۰,۰۰۰ 
۴سایر اعتباراتوام۰ 
دیون۰ 
پیش‌بینی نشده۴۵,۰۰۰,۰۰۰ 
جمع سایر اعتبارات۴۵,۰۰۰,۰۰۰ 
جمع کل مصارف۵,۵۷۰,۰۰۰,۰۰۰ 
   تذکرات:
  1. مطابق مصوبه شورای عالی حوزه های علمیه، مبلغ ۴۴۱۷میلیون ریال به عنوان اعتبار سقف اول بودجه مرکز لحاظ گردیده است که به انضمام سایر منابع (جمعا به مبلغ۵۴۰۰میلیارد ریال)، منابع مصوب سقف اول را تشکیل می دهد. همچنین مبلغ۱۷۰میلیارد ریال از منابع سقف دوم جهت تامین اعتبار مورد نیاز پرداخت سنوات کارکنان در نظر گرفته شده است که به جمع منابع پرداختی شورای عالی حوزه در سقف اول اضافه شده است.
  2. اعتبارات ردیف پیش بینی نشده مندرج در ابلاغیه برنامه‌ها و بودجه، صرفاً در اختیار مدیر حوزه های علمیه می‌باشد که برحسب ضرورت ۵۰% آن به تشخیص ایشان و مابقی در سرفصل‌های بودجه‌ای مصوب قابل هزینه می‌باشد و گزارش آن به صورت مجزا ارائه می گردد.
  3. مرکز مدیریت حوزه های علمیه موظف است رونوشتی از ابلاغیه های داخلی بودجه به واحدهای زیرمجموعه را به دبیرخانه شورای عالی حوزه ارسال نماید.
                   فصل جاری- پرسنلیتذکرات:
  1. توزیع اعتبارات پرسنلی با ملاحظه احکام پرسنلی سال جاری مرکز و هزینه کرد سال گذشته صورت گرفته است همچنین درج اعتبار جهت پرسنل، به منزله تایید تعداد پرسنل موجود(سازمان نفرات فعلی) نیست.
  2. پرداخت اعتبارات سنواتی منوط به ارائه لیست گزارش سنوات پرداختی سال گذشته و ارائه لیست کارمندان مشمول دریافت حق سنوات در سال جاری می باشد.
  3. موارد قابل پرداخت از ردیف رفاه و خدمات، تمامی ردیفهای مصوب «آیین نامه رفاه و خدمات کارکنان» به استثناء ردیفهای «هدیه مقام در مسابقات»، «کمک هزینه چکاب» و «کمک هزینه مهدکودک» می باشد. همچنین به منظور هزینه کرد واقعی کمک هزینه فوق برنامه ورزشی در امر سلامت کارکنان، پرداخت آن به صورت نقدی به کارکنان ممنوع می باشد.
  4. مطابق ماده ۱۰ ضوابط اجرایی قانون بودجه سال۱۴۰۰ کشور و همچنین مصوبه ۵۷ جلسه ۲۵ دوره ششم شورای عالی حوزه های علمیه، مدیر حوزه های علمیه می تواند در صورت وجود مازاد اعتبار در پایان سال از محل صرفه جویی در هزینه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه حداکثر به میزان یک ماه حکم حقوقی، پاداش و مزایای فوق العاده به پرسنل پرداخت نماید
 فصل جاری- اداری عمومیتذکرات:
  1. به میزان تعداد افرادی که از نیروهای خدماتی در ردیف پرسنلی بازنشسته می گردند،‌ در صورت نیاز به جذب نیروی خدماتی جایگزین، از سرجمع اعتبار پرسنلی کسر و به اعتبار خدمات قراردادی اضافه می گردد.
  2. مبلغ ۱۰میلیارد ریال از اعتبار ردیف «حمایت از صندوق قرض الحسنه» در قالب قرض الحسنه مختص «حمایت از صندوق تعاونی مصرف» می باشد.
  3. اعتبار صف مختص استانها به غیر از مدارس قم می باشد.
  4. مبالغ ارزش افزوده پرداختی جهت هر خرید، ضروری است در محل همان ردیف ثبت گردد.
  5. پرداخت هرگونه هزینه ورزشی از محل برنامه «حمایت از فعالیتهای فرهنگی کارکنان» ممنوع است.
  6. پرداخت اعتبار از محل اداری عمومی به مجتمع های فرهنگی تفریحی مفتاح( قم، مشهد و...) ممنوع است.
  7. اعتبار تعمیر و نگهداری ساختمان و تاسیسات صرفاً جهت تعمیر ساختمان های ستادی و تعمیرات جزئی مدارس بوده و سایر تعمیرات از محل اعتبارات عمرانی قابل هزینه می باشد.
 فصل برنامه­‌ای-آموزشیمبالغ به ریال       فصل برنامه­‌ای – پژوهشیمبالغ به ریال   فصل برنامه‌­ای - فرهنگی تربیتیمبالغ به ریالفصل برنامه‌­ای – تسهیلات اعطاییمبالغ به ریال           فصل برنامه­‌ای – فعالیت­های  خاصمبالغ به ریال    فصل برنامه­‌ای – امور تبلیغیمبالغ به ریالتذکرات:
  1. ۱. بکارگیری اساتید صرفا با مجوز دفتر برنامه ریزی و بصورت متمرکز توسط معاونت آموزش ستاد صورت پذیرد. همچنین پرداخت حق الزحمه اساتید درس خارج استانها صرفا برای اساتیدی که سابقه دریافت حق الزحمه برای تدریس داشته یا جهت تدریس درس خارج از قم اعزام گردیده اند، بلامانع است.
  2. اعتبار تغذیه دوره اختبار و تثبیت نیز در هزینه های دوره منظور شده است.
  3. به منظور تعیین بهای تمام شده برنامه ها، حق الزحمه اساتید زبان از محل برنامه آموزش زبان انگلیسی و عربی قابل پرداخت بوده و همچنین پرداخت هرگونه اعتبار از محل آموزش زبان جهت آموزش پرسنل ممنوع است.
  4. تخصیص برنامه های ذیل برنامه «برگزاری دوره آموزش مبانی اندیشه اسلامی» متوقف به ارائه گزارشی از محتوای دوره های قبل جهت ارائه به شورا می باشد.
  5. تخصیص اعتبار به دو برنامه «توسعه انجمن‌های علمی »و برنامه «حمایت از تاسیس قطب های علمی» ذیل برنامه ابلاغی «حمایت از انجمن‌های علمی» متوقف و منوط به کسب مجوز  از شورای اعطای مجوزها می باشد.
  6. تخصیص اعتبار برنامه «تدوبن متون متناسب با کارکردهای حوزه» تا زمان ارائه گزارشی از عناوین متون، رئوس و فعالیت‌ها، به دبیرخانه متوقف می باشد.
  7. تخصیص اعتبار به دو برنامه «مطالعات راهبردی در خصوص کارکردهای حوزه» و «مطالعات راهبردی بین المللی» ذیل برنامه «مطالعات راهبردی حوزه» متوقف و منوط به تصویب در شورای سیاست‌گذاری مرکز مطالعات راهبردی می باشد.
  8. اعتبار برنامه «حمایت از قطب ها، اندیشکده ها و پژوهشکده های استانی » ذیل برنامه «حمایت از انجمن های علمی» تا زمان اخذ مجوز شورای اعطای مجوزها، تخصیص متوقف می باشد.
  9. اختصاص اعتبار به «اردوهای راهیان نور »و «برنامه اربعین» از محل برنامه« اردوهای استانی» مجاز نمی‌باشد و همچنین تخصیص اعتبار به برنامه «حمایت از اردوهای راهیان نور داخل کشور» نیز منوط به ارائه گزارشی از نحوه، میزان و نوع اردوهای مورد حمایت می‌باشد.
  10. تخصیص اعتبار به برنامه «تولید و انتشار محصولات دیجیتالی» ذیل برنامه «تهیه محصولات فرهنگی» منوط به ارائه گزارشی از عناوین، میزان تولید و انتشار محصولات فرهنگی و درآمدهای حاصل از آن به دبیرخانه شورای عالی می‌باشد.
  11. تخصیص اعتبار به برنامه «حمایت از فعالیت‌های تشکل‌های فرهنگی- اجتماعی حوزوی مصوب» ذیل برنامه «حمایت از فعالیت‌ها و خدمات اجتماعی- فرهنگی طلاب» متوقف به ارائه گزارشی از مجوزهای صادره می‌باشد.
  12. برنامه راه اندازی خانه هلال از برنامه های ذیل برنامه «حمایت از توسعه امور حوزوی» حذف گردید.
  13. اعتبار برنامه «حمایت از ارسال کتب و بسته های فرهنگی به خارج از کشور» مختص مساعدت به موسسه آقای موسوی لاری می باشد.
  14. تخصیص اعتبار به برنامه «ارائه طرح جامع اقتصاد مقاومتی» ذیل برنامه «مطالعه، برنامه ریزی، سیاست گزاری و ساماندهی امور ستادی و صفی حوزه های علمیه» تا زمان ارائه رئوس برنامه ها و فعالیت‌ها جهت استحضار شورای عالی، متوقف می‌باشد.
  15. تخصیص اعتبار به برنامه «تکمیل طرح آمایش حوزه های علمیه» ذیل برنامه «مطالعه، برنامه ریزی، سیاست گزاری و ساماندهی امور ستادی و صفی حوزه های علمیه» تا زمان ارائه گزارش تفصیلی از اقدامات صورت گرفته و هزینه‌های انجام شده تاکنون برای سند و برنامه های در دست اقدام فعلی به دبیرخانه، متوقف می‌باشد.
  16. تخصیص اعتبار به برنامه «دوره های دانش افزایی کارکنان ستادی و صفی» تا زمان ارائه گزارش تفصیلی اقدامات صورت گرفته تا کنون و آیین نامه برگزاری این دوره ها متوقف می‌باشد.
  17. اجرای برنامه «طرح روحانی خانواده» و «تشکیل و گسترش مهد امین» از محل این برنامه مجاز نمی‌باشد.
  18. برنامه «اعزام کوتاه مدت» صرفا در مدیریت‌های استانی سوای استان قم مجاز می باشد.
  19. اعتبار تغذیه، مختص تغذیه طلاب مدارس تحت پوشش بوده و اختصاص هرگونه اعتبار از این ردیف به برنامه های دیگر مانند همایش‌ها، اردوها و ...،   مجاز نیست. همچنین هرگونه برداشت، جابجایی یا هزینه از این حساب در موارد غیر موضوع، ممنوع  می باشد و ضرورت دارد درآمد فروش اعتبار تغذیه کارکنان نیز به همین حساب واریز گردد.
  20. اعتبارتغذیه طلاب از محل منابع اختصاصی ضرورتا بایستی به حساب تغذیه واریز و از آن حساب هزینه گردد.
         فصل سرمایه‌­ایمبالغ به ریال              کلیات منابع و مصارف (اولویت دوم)الف) منابع                                                                                                                                           مبالغ به هزار ریال
ردیفعنوانسقف دوم اعتبار منابعملاحظات
۱شورای عالی حوزه۴,۵۸۰,۰۰۰,۰۰۰سقف دوم اعتبار منابع  شامل سهم مرکز از اعتبارات شورا در قانون و ۲۲درصد باقیمانده توزیع نشده لایحه
جمع منابع۴,۵۸۰,۰۰۰,۰۰۰ 
ب)مصارف:  
ردیفعنوانبرنامه های اولویت دومملاحظات
۱برنامه‌ایآموزشی۴۷۲,۰۰۰,۰۰۰ 
تحقیقات و پژوهش۳۳۳,۵۲۰,۰۰۰ 
فرهنگی تربیتی۳۶۳,۲۹۳,۰۰۰ 
تسهیلات اعطایی۲۷۵,۳۹۱,۰۰۰ 
خاص۱,۱۷۳,۳۷۶,۰۰۰ 
امور تبلیغی۹۷۲,۴۲۰,۰۰۰ 
جمع برنامه‌ای۳,۵۹۰,۰۰۰,۰۰۰ 
۲سرمایه‌ایتجهیزات اداری فنی۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ 
جمع سرمایه‌ای۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ 
۳سایر اعتباراتوام۰ 
دیون۰ 
پیش‌بینی نشده۶۰,۰۰۰,۰۰۰ 
جمع سایر اعتبارات۶۰,۰۰۰,۰۰۰ 
جمع کل مصارف۴,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰ 
مازاد منابع۲۸۰,۰۰۰,۰۰۰ 
 تذکرات:
  1. برابر مصوبات تسهیم اعتبارات و جلسه بررسی بودجه، مرکز مدیریت می تواند در صورت دریافت تخصیص بیش از ۷۸درصد لایحه و تامین هزینه های سقف اول بودجه ابلاغی، مانده تخصیص دریافتی را در برنامه های با اولویت دوم هزینه نماید.
  2. اعتباراتی که با عناوین خاص(ستاره دار) مشخص شده است، ضرورتاً باید در محل همان برنامه هزینه گردد. لذا، در صورت تخصیص بیش از اعتبار مصوب برنامه های مذکور در سقف اول ابلاغی، مرکز می تواند بدون ملاحظه تکمیل تخصیص بیش از ۷۸درصد، مانده تخصیص مازاد مذکور را در سقف دوم همان برنامه ها از بودجه اولویت دوم هزینه نماید.
    فصل برنامه­‌ای-آموزشیمبالغ به ریال       فصل برنامه‌­ای – پژوهشیمبالغ به ریال     فصل برنامه‌­ای - فرهنگی تربیتیمبالغ به ریالفصل برنامه‌­ای – تسهیلات اعطاییمبالغ به ریال            فصل برنامه­‌ای – فعالیت­های  خاصمبالغ به ریال فصل برنامه‌­ای – امور تبلیغیمبالغ به ریال            فصل سرمایه­‌ایمبالغ به ریالتذکر:در هزینه کرد اعتبارات اولویت دوم لازم است تمام قیود و تذکرات درج شده برای برنامه های اولویت اول رعایت گردد.

اسناد پشتیبان

سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳